Zoeken
  • Haptotherapie Vlaardingen

"Storm maakt dat bomen dieper wortelen"Het coronavirus en alle maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan, voelen als een wervelwind door mijn dagelijks leven. Al het nieuws omtrent het virus trekt mij alle kanten op. Van 'het komt allemaal wel goed' naar 'het is veel erger dan ik dacht en ik moet veel voorzichtiger zijn', schieten door mijn gedachten. Daarnaast wil ik alles zou 'normaal' mogelijk laten verlopen. Mijn werk, mijn privéleven, mijn zorgtaken en mijn studie, er zijn zoveel dingen die nog wil doen of bereiken.


Maar.. in een wervelwind kan het ook stil zijn. In het oog van de storm is het rustig en heb ik tijd om mijn voeten weer stevig op de grond te zetten. Hier voel ik mijn eigen midden weer. Ik sta weer even stil bij de dingen die vanzelfsprekend zijn, maar eigenlijk wel heel fijn. Zoals de bloemen in mijn woonkamer, de extra lekker (en dure) koffie waar ik mijzelf op trakteer of de zon in mijn tuin. Ik neem nu de tijd om mijzelf te 'wortelen' in mijn eigen huis. Een thuis waar ik stevig sta en kan kiezen om naar buiten te gaan of thuis te blijven tot de storm is gaan liggen..

6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven