Zoeken
  • Haptotherapie Vlaardingen

Haptotherapie Vlaardingen weer open!

Haptotherapie Vlaardingen mag weer open! Met wat extra aanpassingen en afspraken kunnen we weer van start. Juist in deze tijd waarin we afstand moeten houden, maar ook behoefte hebben aan contact kan de Haptotherapie je helpen.


In de afgelopen periode heb je misschien nieuwe ervaringen opgedaan in je behoefte aan contact, oplopende stressfactoren of emoties. Je bent op een andere manier met jezelf geconfronteerd; misschien door eenzaamheid, door alle extra taken die van je werden verwacht of doordat je andere keuzes moest maken in wat belangrijk is. Ongetwijfeld heb je gelezen over huidhonger, over écht contact en onze nieuwe manier van samenleven. Maar heb je ook ervaren hoe dat leven voor jou klopt?


Gelukkig mag Haptotherapie Vlaardingen weer open. Een plek waar de aandacht gefocust is op jouw vragen én antwoorden. Over hoe jij écht contact kan maken met anderen en jezelf, over wat je hierin tegenkomt en wat je daarmee doet. Het mooie van Haptotherapie is dat het zich richt op het aanspreken en inzetten van je aangeboren vermogens. Niet het aanleren van een techniek, oefening of regel om rustig te worden staat centraal, maar het aandacht geven aan de precisie van het gevoel waarmee het voor jou klopt. Dit kan op iedere plek en op ieder moment, zodat jij zelf de regie hebt over jouw leven.


Nieuwsgierig..? Neem dan contact met mij op! Welkom bij de haptotherapie... welkom bij jezelf!


13 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven